Doelpuntenregen in finaleronde LSB

In regenachtig weer regende het ook doelpunten in de finaleronde van de Lelydorp Sportbond (LSB). Kampioen van de algemene ronde SCA maakte gewoon gehakt van Cura Boys, die op nummer 4 eindigde. Cura Boys die tijdens de algemene ronde beide wedstrijden gelijk wist te spelen (2-2 en 0-0) tegen de jongens van de Altonaweg, ging met 7-2 ten onder, na een 4-0 ruststand. Melvin Valies was de grote man bij SCA. Hij nam vijf van de zeven treffers voor zijn rekening. Cheninio Hyslop en Geoff Doengaja scoorden de twee andere doelpunten. Romario Karsowidjojo en Roel Blinker scoorden voor Cura Boys.
Titelverdediger Jong Rambaan, die op de 2de plek eindigde in de algemene ronde nam het op tegen Real Java. Ook hier viel er een hoge score. Jong Rambaan wist met 5-0 te winnen, na een 3-0 ruststand. Vikash Naigi (2x), Carlos Loswijk, Swamipersad Jagernath en Robert Imanuel scoorde voor Jong Rambaan.

Standenlijst Finale ronde LSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 SCA

1

5

2 Jong Rambaan

1

4

3 Real Java

1

0

4 Cura Boys

1

0

 

error: Kopiëren mag niet!