Scholenfutsaltoernooi: Theodoor Juda verslaat Natin in finale

Vrijdagavond werden de finales gespeeld van het Scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). In de Anthony Nestysporthal ging de absolute topper tussen Natin en Theodoor Juda in de finale van de U-21-klasse. Deze zijn de sterkste twee scholen in dit toernooi. Dat hebben ze ook in prestaties uitgedrukt, mede dankzij de vele topvoetballers die deze scholen herbergen. Theodoor Juda won de finale met 3-2 van Natin en revancheerde zich voor het verlies van vorig jaar in de halve finale.
In de U-17-klasse is Imaan Abu Hanifa de kampioen geworden. Ze won in de finale van St.- Cecilia met 3-2. In de meisjesklasse is STS 1 de kampioen geworden door St.-Paschalis met 5-4 te verslaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!