Dames Condor krijgen Yellow Birds klein

De volleybalwedstrijd in  de Dameshoofdklasse tussen Yellow Birds en Condor werd vrij eenvoudig gewonnen door Condor met 3-0. In de eerste set was Condor gewoon te sterk met 25-17. In de tweede set bood Yellow Birds tegenstand, maar toch wist Condor er vandoor te gaan met de set. Het werd een 25-21-overwinning. In de derde set zette Birds alles in, om deze te winnen. Maar het mocht niet baten, want Condor wist met 27-25 de set te winnen en hierdoor ook de wedstrijd.
In de herenhoofdklassenwedstrijd was Yellow Birds 1 met 3-0 te sterk voor Avanti. De eerste set wist Birds 1 met veel machtsvertoon te winnen met 25-10. In de tweede set kwam Avanti beter voor de dag, maar verloor ook deze met 25-23. De derde wist Birds1 ook in zijn voordeel te trekken en won die met 25-21.  Bij de Hereneersteklasse wist Yelyco met 2-0 te winnen van Lelydorp. De setstanden waren 27-25 en 25-21.

error: Kopiëren mag niet!