Santos verrast De Ster

De ploeg van De Ster heeft ondanks een vroege voorsprong niet kunnen winnen van Santos in de SVB-eersteklasse. Na 39 seconden stond de ploeg uit Lelydorp op een 1-0-voorsprong door een doelpunt van Marciano Johnson. Maar de ploeg uit Nickerie liet zijn hoofd niet hangen en vocht terug. In de 23ste minuut werd Santos beloond met een doelpunt. Het was de speler Gavinne Joseph, die de gelijkmaker scoorde. Dit werd tevens de ruststand.
In de tweede helft werd duidelijk dat de ploeg uit Nickerie gewoon uit een ander vaatje tapte. Want binnen een kwartier in de tweede helft nam Santos een 3-1-voorsprong. In de 48ste minuut maakte Gaultier Gomes 2-1, daarna verzilverde Xaviero Perk in de 60ste minuut een penalty en bracht de stand op 3-1. Na dit doelpunt opende De Ster een fel offensief. Maar de verdediging hield stand. Santos zakte gewoon steeds naar achteren. Toch wist Jermain Huisden de achterstand te verkleinen naar 3-2 in de 81ste minuut. Na dit doelpunt stuurde De Ster meer mannen naar voren voor de gelijkmaker, waardoor er openingen begonnen te ontstaan in de verdediging van De Ster. Joseph maakte flink gebruik hiervan en bracht de eindstand op 4-2 voor de ploeg uit het rijstdistrict.