AMTO wint in stijl

Hun intro was indrukwekkend. Hun show was magnifiek. Toen ze van het podium wegliepen, was het jammer dat hun dansact zo snel was afgelopen.  Een ding stond toen al vast, AMTO kan niet lager dan nummer 1 eindigen.  Op de tweede plaats eindigde NATIN, terwijl  de Theodoor Judaschool de derde plek bezette.
Er deden tien scholen mee. Overwegend scholen op voj-niveau. Maar het zijn toch de middelbare scholen die hun stempel op dit evenement hebben gedrukt. Het niveauverschil zag je duidelijk. Alleen de Theodoor Judaschool op voj-niveau zette een pracht van een show neer. Alleen aan het eind ging het een beetje te sensueel aan toe.
Goed, na dit dansspektakel mochten de winnaar, de jongens van AMTO zichzelf of een andere school blij maken met een computer. Uiteindelijk werd het de Simonsschool. Een troostprijs, want die school zette van allemaal de slechtste show neer.

error: Kopiëren mag niet!