PRESENTATIE KBF MUSICALS IN DE PAASVAKANTIE

In samenwerking met Stichting In de Vakantie, met het Cultureel Centrum Suriname en met Stichting WiN organiseert de Stichting Projekten een vijftal voorstellingen van de musicals die tijdens de openingsceremonie van het Kinderboekenfestival Saramacca en Brokopondo zijn opgevoerd. De twee musicals aan de hand van klassieke kinderboeken, die zullen worden gepresenteerd, zijn getiteld Pippi Langakowsu in Saramacca, prachtig vertolkt door kinderen uit het district Saramacca, en Koprokanu op een unieke manier gebracht door leerlingen van vier scholen in Brokopondo.  Het welzijnsthema van het  Kinderboekenfestival loopt helemaal door de musicals heen.  Kinderen en volwassenen in Nickerie, Coronie en Paramaribo worden hartelijk uitgenodigd om deze voorstellingen te bezoeken. De vijf vakantievoorstellingen van de twee musicals zijn als volgt gepland:Op dinsdag 10 april zijn er twee voorstellingen in het CCN in Nieuw-Nickerie. De eerste voorstelling is om 16.30 uur en de tweede begint om 18.00 uur.Op woensdag 11 april is er in Coronie één voorstelling, die om 16.00 uur begint in Afanaisa’s Place, terwijl er op donderdag 12 april in de Eddy Wesselsgehoorzaal van het CCS in Paramaribo ook twee voorstellingen zullen worden gegeven en wel om 10.00 uur en om 12.00 uur.  Kinderen uit de districten Saramacca en Brokopondo krijgen door dit optreden de gelegenheid om kennis te maken met kinderen in de districten Nickerie en Coronie. We rekenen erop dat alle musicalvoorstellingen goed bezocht zullen worden. Er zal bij de ingang een vrijwillige bijdrage worden gevraagd. Het Kinderboekenfestival zal van maandag 21 tot en met zaterdag 26 mei 2012 op het KKF-jaarbeursterrein in Paramaribo plaatsvinden. De slogan luidt: ‘Nu ik weet wat ik wil, ga ik blij op weg. Ik streef naar welzijn en doe echt mijn best!’

error: Kopiëren mag niet!