Abdoel belde verdachte 46 keer op

De vermoorde zanger Remie Abdoel had de moordverdachte Andy B. op de dag van de moord wel 46 keer gebeld. Uit het voorlopig onderzoek is dat komen vast te staan. Uit een uitdraai van de telecomprovider is gebleken dat Abdoel de verdachte constant opbelde. Dit meldt een bron aan Dagblad Suriname. Wat ook naar voren is gekomen, is dat de verdachte de vermoedelijke fatale doodsteek in het voertuig heeft gebracht. Op dat moment waren de twee personen op een donkere plek in een zandweg in de omgeving van de Waakhuyzenlaan. Na de doodsteek met een scherp voorwerp is Abdoel uit de wagen gestoten en de Toyota Premio is hierna te Beekhuizen achtergelaten. De bron meldt verder dat Andy B. een rustige man blijkt te zijn. Waarom Abdoel hem zoveel belde, is nog niet bekend. Het lichaam van Abdoel werd een dag later, op 29 februari 2012, langs de weg aangetroffen. Hij had alleen een korte broek aan.

error: Kopiëren mag niet!