Sportdag HHS Scholengemeenschap Lelydorp

Vorig week organiseerde de Henry Hassankhan Scholengemeenschap haar jaarlijkse sportdag. Het doel van dit evenement is om de band tussen de studenten onderling en de band tussen de studenten en de docenten te versterken. Het is gebruikelijk dat de studenten hun creativiteit ten toon stellen door hun sporttenue zelf te vervaardigen en te versieren. De titel van de meest creatiefste klas ging dit jaar uit naar klasse 412.  Op het Nacionello Sportveld zijn de jongens in het onderdeel voetbal tegen elkaar uitgekomen. De meisjes konden elkaar bekampen in het onderdeel slagbal. Ook de leerkrachten waren zichtbaar op het veld, het zij ter ondersteuning van hun klassen of om als arbiter of scoreteller te functioneren.
De uitslagen: Voetbal: Kampioen klassecombinatie: 405/507, Semikampioen klassecombinatie:  501/503, Slagbal: Kampioen: 604 en Semikampioen: 503. Ook spelers die uitblonken op het veld kregen daarvoor een prijs. De meeste doelpunten zijn gescoord door O. Brondenstein  (klas 501) :10 doelpunten. Bij de meisjes maakte  C.Slagveer  (klasse 503) de meeste home-runs. De most valuable player(mvp) bij het onderdeel voetbal is D. Fiqiuera (klasse 405)  en tot mvp bij slagbal is uitgeroepen C. Gadden (klasse 604).

error: Kopiëren mag niet!