Buurtsport wordt vandaag voorgezet

Vandaag wordt het onderdeel voetbal en slagbal van het sporttoernooi van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken afgesloten op het Wil Axwijksportcomplex. Dit sporttoernooi wordt georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs. Claudius Straal en Ingrid Overeem waren de coördinaten van deze schoolsport. ‘Het toernooi had een vrij rustig verloop, alleen was de regen een grote spelbreker’. Zegt Claudius Straal. Verder zal dit toernooi volgend jaar met meer buurten aangevuld worden. We zullen verder kijken of we deze keer de districten  Coronie, Brokopondo en Marowijne erbij kunnen betrekken’, zegt C Straal.
Vandaag zal bij het onderdeel U-16-meisjesslagbal Lelydorp spelen tegen Meursweg. Sinabo tegen the Schorpions. Totness is vrijgeloot. De winnaars van de eerste twee wedstrijden komen samen met Totness in 1 poule terecht. De nummers 1 en 2 van de poule zullen de finale spelen.
Bij het onderdeel U-12-jongensvoetbal zal Rens spelen tegen Houttuin. Tamanredjo tegen Acaribo en de laatste wedstrijd gaat tussen Totness en Marijkedorp. De winnaars van deze wedstrijden komen dan terecht in 1 poule. Waarna de nummer 1 en 2 de finale zullen spelen.
Bij het onderdeel U-14-jongensvoetbal zal Flora spelen tegen Mariënburg, Totness tegen Julianadorp en Lelydorp tegen Acaribo. Ook hier komen de winnaars terecht in 1 poule, waarna de nummers 1en 2 de finale zullen spelen.
De aanvangstijd is gesteld op 9.30 uur.

error: Kopiëren mag niet!