Houttuin boekt makkelijke overwinning op Vasco

De ploeg van Houttuin neemt de koppositie over in de finaleronde bij de Domburgsportbond. Ze maakte korte metten met de rode lantaarndrager Vasco en won met 3-1. De ruststand was 1-0. Roberto Poeketie scoorde in de 29ste minuut voor Houttuin. In de tweede helft (56ste minuut) tilde George Malon de stand naar 2-0. In de 82ste minuut was het Donol Bokiaan, die Houttuin bracht naar 3-0. Een minuut voor einde bepaalde Gintany Waterberg de eindstand op 3-1. Door deze overwinning neemt Houttuin de koppositie over van Tramos. Beide ploegen hebben wel  hetzelfde aantal punten, Houttuin heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. De finaleronde wordt zaterdag voortgezet met de wedstrijd Tramos – All Stars 2010 om 20.00 uur en op zondag om 16.00 uur Boxel’71 – Redijk.