AC nog bezig met consultaties

De A-Combinatie van Ronnie Brunswijk is nog steeds bezig haar achterban te consulteren over de Amnestiewet. De gesprekken vinden momenteel in Sipaliwini en Brokopondo plaats. Dat zegt Waldie Ajaiso (AC/BEP) aan Dagblad Suriname.
Volgens Ajaiso wordt het waarschijnlijk duidelijk welk standpunt de AC zal innemen. ‘Ik wil nu geen standpunt bekendmaken. Ik laat het over aan de achterban. Ik weet niet wat hun gevoelens zijn’, laat Ajaiso optekenen.
Intussen heeft de Pertjajah Luhur al duidelijk gemaakt dat zij voor de Amnestiewet zullen stemmen. Volgens Somohardjo heeft het geen zin om dwars te liggen, want met AC aan de kant van MC wordt de wet toch aangenomen. Uiteindelijk kreeg het bestuur de toestemming om de assembleeleden te instrueren voor de Amnestiewet te stemmen.
Het is de krant niet gelukt Ronnie Brunswijk te bereiken.

error: Kopiëren mag niet!