Sonneveld in finale tegen Raghoenandan in Viertallenbridgekampioenschappen

De Surinaamse Bridgebond (SBB) heeft de halve finale van zijn Nationale Viertallen Bridgekampioenschappen 2012 afgewerkt maandag. De nummer twee (Team Sonneveld) en drie (Team Vasilda) van de Round Robin pouleronde kruisten de degens weer eens tegen elkaar. Onlangs wist Team Sonneveld nog van Team Vasilda te winnen. Nu werd er in de halve finale twee ronden van steeds 2 x 16 spellen gespeeld. Team Sonneveld maakte wederom geen fout en wist ruim te winnen met 144 – 77 IMP (25 – 4 VP o.b.v. 32 spellen). Team Vasilda, als jong bridgeteam heeft duidelijk getoond om de wil te hebben om bij de top te behoren en zal het volgend jaar beter willen doen. In elk geval gaan ook twee bridgers uit hun team mee naar het Inter-Guyanees Bridge Tournament dit jaar om enige ervaring op te doen, naast de twee teams die nu in de finale zitten. Team Sonneveld zal in de finale op 29 maart a.s., welke om 18.00 uur start en gespeeld wordt in het Clubhuis van de Surinaamse Autorally Klub (SARK), tegen Team Raghoenandan opnemen. Team Raghoenandan heeft in elk geval zich flink voorbereid op de confrontatie in de finale en zal straks een hevige dobber hebben aan o.a. het verdedigen van hun titel tegenover het zeer ervaren Team Sonneveld. Het belooft a.s. donderdag erg spannend te worden. De finale vangt stipt om 18.00 uur aan i.v.m. de twee sessies van steeds 24 spellen die moeten worden gespeeld. De bond is nog steeds druk bezig met de voorbereidingen ter deelname aan de IGBS 2012 te Cayenne – Frans-Guyana.

error: Kopiëren mag niet!