Kajapati-derby wordt geleid door Adjako’s

In de finaleronde van de WSO wordt vandaag de Kajapati-derby gespeeld tussen Real Kaja en Inter Kaja. De ploeg van Real Kaja doet het na 3 speeldagen erg goed. Ze zijn de koploper met 7 punten. Inter Kaja staat momenteel 5de met 4 punten. Met nog 6 partijen te gaan kan een overwinning van broertje Real Kaja op Inter Kaja van eminent belang zijn voor de ploeg. De WSO is speciaal voor deze derby een arbitraal trio aan het samenstellen, die allemaal Adjako zullen heten. Of het voorzitter Errol Veldbloem zal lukken om dit te doen, kunnen we vanavond om 19.00 uur meemaken in het George Deulstadion. Feit is dat de arbiter zeker een Adjako zal zijn. Volgens Veldbloem komen de Adjako’s ook uit Kajapati en omgeving. De andere wedstrijd vanavond gaat tussen Tjapanda en Slee Juniors.

error: Kopiëren mag niet!