Leden BID-team en Hondenbrigade krijgen training

 Leden van het  Korps Landelijke Politiediensten van Nederland, de Nederlandse Douane en de Nederlandse Marechaussee vertoeven momenteel in Suriname om onder meer leden van het BID-Team en de Hondenbrigade van het KPS bekend te maken met ruimtes binnen het Boeing 747-400-vliegtuig, waarin men verboden spul zoals drugs zou kunnen verstoppen. Gisteren is er op het hoofdbureau van politie een powerpoint-presentatie gehouden voor de leden van het KPS. Daarnaast zullen de Nederlandse ambtenaren meelopen met de Surinaamse politieambtenaren tijdens hun werkzaamheden op de J.A. Pengel Internationale Luchthaven. Het controleren  van vliegtuigen behoort ook tot de werkzaamheden van leden van het BID-Team en de Hondenbrigade op de luchthaven.

error: Kopiëren mag niet!