Viresh Giasi koploper in Nationale Schaakkampioenschappen

Viresh Giasi is na acht ronden alleen koploper van de Nationale Schaakkampioenschappen. In de achtste ronde bond Giasi dameskampioen Ekaterina Naipal aan zijn zegekar. Zijn naaste concurrent Romario Sanches leed opnieuw puntenverlies door remise te spelen tegen Gavin Ooft. De titanenstrijd tussen huidig landskampioen CM Roger Matoewi en FM Dewperkash Gajadin eindigde in een gelijkspel.Giasi leidt met 6,5 punten na 8 wedstrijden. Sanches heeft er 6 punten na 7 partijen. Suradj Hanoeman staat derde met 5,5 punten uit 7 partijen, terwijl Roger Matoewi ook 5,5 punten heeft, maar dan uit 8 wedstrijden. Op de vijfde plaats staat Dewperkash Gajadin met 5 punten uit 7 wedstrijden.  Overige uitslagen 8e ronde: Tanuja Pahladsingh – Geryen Dos Ramos 0-1; Calvin Tjong Tjin Joe – John Ramdat Tewarie 1-0; Suradj Hanoeman – Willem Veer 1-0.

error: Kopiëren mag niet!