Hekkensluiter De Hoop pakt weer puntje

Hekkensluiter De Hoop heeft weer een puntje gepakt tijdens de voortzetting van de competitie van de Coroniesportbond zondag. Njango bleek niet in staat na 90 minuten voetbal om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Kort voor rust scoorde Steven Beeldstroo een toegekende penalty en bracht De Hoop zo op voorsprong. Opvallend was het slappe optreden van Njango die geen vechtlust toonde en De Hoop  zijn gang liet gaan. Het was weer Steven Beeldstroo, die in de 65ste minuut het tweede doelpunt voor zijn ploeg scoorde, nadat arbiter Ruben Matadin in eerste instantie voor een overtreding floot, maar het spel toch voortgang liet hebben . Dit tot grote verbazing van het publiek. David Cruden verkleinde de stand voor Njango met 1-2 middels een fraai doelpunt. Kort voor het laatste fluitsignaal bracht Leon Windzak ploegen op gelijke hoogte middels een loeier.
West United maakte in de 2e ontmoeting korte metten met Real Coronie. Real nam reeds in de eerste minuut van de wedstrijd  een voorsprong, na slap verdedigingswerk van West Uinted. De ploeg van trainer Benny  Petterson herstelde zich goed en stelde topscoorder Garvin Grant in staat  om de stand op gelijke hoogte te brengen. Vijf minuten daarna scoorde Charly Creton 2-1, toen Goalie Eugene Sylvester een goed genomen vrije trap van Maglon Gonsalves niet onder controle kon brengen. De rust werd ingegaan met een 2-1-voorsprong voor West United. In de tweede speelperiode verhoogde United het tempo en maakte  Garvin Grant zijn 2e doelpunt.
Maglon Gonsalves nam het 4e doelpunt in 77ste minuut voor zijn rekening. Clyde Davids reduceerde de stand voor Real naar 2-4 in de 85ste minuut.
Woensdag wordt de competitie van de CSB voortgezet met de wedstrijd Flamingo – Zwaluw.