Bangun Muda wint heel groots van Ras’75

De Jeugdcompetitie van Lelydorp werd afgelopen week voortgezet met tal van wedstrijden. In de U-20-klasse was de ploeg van De Craneweg, Bangun Muda, met 13-0 te sterk voor Ras’75. De ruststand was al 6-0. Raoul Moera Awalie nam van de 13 doelpunten 9 treffers voor zijn rekening. Francois Vinisi ( 2x), Rowanne Rowongso en Brain Poeketie scoorden de andere doelpunten voor Bangun Muda. In de U-17-klasse was Real Poerwo met 7-0 te sterk voor Jong de Ster. Aurillinio Parana ( 3x), Shawn Stolk ( 2x), Miquel Raiman en Chaliek Djemani scoorden voor Jong de Ster. Rodan wist ook met grote cijfers te winnen van Ras’75 in de U-17-klasse. Het werd een 13-0-overwinning voor Rodan na een 5-0-ruststand. Miquel Lui ( 5x), Andermo Pierau ( 3x), Kishan Jogie ( 2x), Rafaelo Fannel, Rowemi Jonel en Sylvano Watson scoorden voor de jongens van Domburg.

error: Kopiëren mag niet!