Jong Rambaan blijft ongeslagen in de U-15-klasse

De U-15-ploeg van Jong Rambaan blijft ongeslagen in de competitie van LSB. Vrijdag speelde Jong Rambaan tegen de ploeg van Parana. Na een ruststand van 2-1 won Jong Rambaan met 3-2. Deze ploeg begon heel goed aan deze wedstrijd. Men creëerde tal van kansen. In de 15de minuut maakte Ronaldo Tjokrotaroeno 1-0 voor Rambaan. Zes minuten daarna was het Rahiet Hasnoe, die de stand naar 2-0 tilde. Vlak voor rust verkleinde Parana de achterstand naar 2-1. Mitchel Wijngaarde schoot de penalty feilloos binnen. In de tweede helft was het Terence Aroeman, die Jong Rambaan weer een doelpuntenverschil van twee gaf. Hij scoorde 3-1 in de 53ste minuut. Maar nauwelijks een minuut daarna verkleinde Parana de achterstand weer naar 3-2. Het was weer Mitchel Wijngaarde die scoorde. Vijf minuten later moest Rambaan verder met 10 man. Quince Partosemito kreeg de rode kaart.  Hierna legde Parana heel veel druk op de verdediging van Rambaan. Parana kreeg kans na kans om de wedstrijd in evenwicht te brengen, maar de spelers waren niet koelbloedig genoeg om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in een 3-2-overwinning voor jong Rambaan.

error: Kopiëren mag niet!