Geen dode muis in yoghurt

Dagblad Suriname maakte in haar editie van vrijdag 23 maart gewag over de vondst van een dode muis in een kuipje yoghurt. De importeur van de yoghurt van het merk Ehrmann, NV DAM,  zegt bij monde van manager Raoul Madar dat het niet gaat om een dooie muis, maar iets dat meer weg heeft van gestolde melk. Wat het precies is, zal onderzoek moeten uitwijzen. Inmiddels heeft de producent de betreffende firma hierover aangeschreven. Ook wordt er voor advies aangeklopt bij de voedseltechnoloog, Ricky Stutgard. Madar zegt dat zij dit product al ruim twee jaren op de markt brengen. Het is de eerste keer dat zij zoiets meemaken.  NV Dam heeft ook contact opgenomen met de familie die de vondst heeft gedaan.  De ontdekking werd gedaan door de 9-jarige Ajani Nyon. De jongen kocht de yoghurt op zaterdag 17 maart  in een winkelzaak aan de Kasabaholoweg.

error: Kopiëren mag niet!