Finalisten Scholenfutsaltoernooi bekend

De finalisten van het Diamond Blue en Staatsolie Scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) zijn bekend. Zaterdag werd in de Anthony Nestysporthal de halve finalewedstrijden gespeeld. In de U-17-klasse gaat de finale tussen Imaan Abu Hanifa tegen St.- Cecilia, in de U-21-klasse kruisen de toppers Natin en Theodoor Juda de degens en in de meisjesklasse komt St.-Paschalis uit tegen STS1. De finales worden komende weekend gespeeld.
In de U-17-klasse won Imaam Abu Hanifa in de halve finale van Meyerlyceum met 5-3 na een 1-2-achterstand bij rust. Sercino Basedie, Mitchell Perre (2x), Ivareldo Samiel en Murwin van der Bosch scoorden voor Abu Hanifa. Bij Meyerlyceum was trefzeker Huan Graanoogst (3x). St.- Cecilia won met 9-6 van Mulo Kerklaan na een 7-2-ruststand. Joel Sandoli (4x), Cheriano Lion-A-Kong (2x), Joel Liefden, Edmundo Jubithana en Kevin Reding scoorden voor St.-Cecilia, Gregg Fraser (2x), Sanjay Ajodhia, Nieshihal Badjalala, Reghanes Koedoe en Isaiah Ormskerk scoorden voor Mulo Kerklaan.
In de U-21-klasse gaat de finale tussen de sterrenploegen van Natin en Theodoor Juda. Natin won  in de halve finale van Imeao 1 met 7-5. Na een 1-0-ruststand eindigde de wedstrijd in een 5-5-gelijkspel. In de verlenging was Natin sterker en kon 2 goals maken. Ike Adams (3x), Avinash Ramkhelawan en Vitorino Pinas scoorden in de reguliere speeltijd voor Natin. Jorge Markelo (2x), Claidel Kohinor, Nabian Vola en Valerio Wee Wee scoorden voor Imeao 1. In een zindere semi-finale kon Theodoor Juda aan het langste eind trekken tegen Miranda Lyceum. Na een 0-0-ruststand won Theodoor Juda met 3-2 door goals van Viola Bodjie, Jonathan Schot en Okino Wens. Voor Mirandalyceum scoorde Caine Karijoredjo 2 keer.
Bij de meisjes U-19 heeft AMS onder leiding van trainer Kenneth Jaliens en topscorer Amber Boermeester de finale niet gehaald. Ze verloor in de halve finale van St.-Paschalis met 3-2. Boermeester scoorde beide goals voor AMS. Bij St.-Paschalis kwamen de doelpunten van Channelfa Ost, Emmanuella Sabajo en Sementha Slory. De andere finalist is STS1, die Havo 3 met 6-1 opzij zette. De ruststand was 3-1. Shanice Arlist (3x), Anadaya Landveld (2x) en Anaritia Pierau scoorden voor STS1. Bij Havo 3 redde Sjelva Slory de eer

error: Kopiëren mag niet!