Bootongeluk op Surinamerivier met een dode

Zaterdagavond omstreeks 21.00 uur is een houten boot gekapseisd op de Surinamerivier ter hoogte van Sail. Er bevonden twee personen op deze boot. Een passerende tanker redde een van de personen uit het water. De boot van de maritieme politie kwam ook aangevaren en redde de andere. De maritieme boot nam vervolgens beide slachtoffers mee naar de basis van MAS. Aldaar werd de Spoedeisende Hulp ingeschakeld. Een van de slachtoffers, Syriel G., was bewusteloos en het andere klaagde van pijn over het hele lichaam. Toen de ambulance ter plekke arriveerde, toonde Syriel geen teken van leven meer. De tanker werd gedirigeerd naar de haven van Staatsolie om aan te meren. De kapitein van de tanker is overgebracht naar MAS voor verhoor.

error: Kopiëren mag niet!