El Clasico morgen te Lelydorp

Morgen is het zover, wanneer de twee grootheden van Lelydorp tegen elkaar zullen spelen. Het gaat hier om koploper SCA en de nummer 2 van LSB, Jong Rambaan. Beide ploegen hebben nog twee wedstrijden te spelen in de algemene ronde. En het verschil is maar 1 punt. SCA haalde 32 punten uit 12 wedstrijden, en Jong Rambaan haalde 31 ook uit 12 wedstrijden. Beide ploegen zijn zeker van een Finale Ronde plaats. Nu is het gewoon afwachten wie nummer 1 wordt. De ploeg die op de eerste plaats eindigt van de algemene ronde krijgt twee bonuspunten in de Finale Ronde, terwijl nummer 2, een bonuspunt krijgt. De ploeg uit Altonaweg moet nog spelen tegen Seaboys en Jong Rambaan, terwijl Cura Boys en SCA de twee laatste tegenstanders zijn van Jong Rambaan.
‘De jongens zijn goed gemotiveerd en zijn gebrand om het kampioenschap binnen te halen’, zegt trainer Radjinkoemar Rathipal van Jong Rambaan aan Dagblad Suriname. Het gaat zeker een geladen wedstrijd zijn, waarvan het plubliek zal genieten. Zondag verliest SCA zijn ongeslagenschap. Wij hebben het geluk gehad dat wij een weekje rust hadden. Zo konden wij de blessures binnen de ploeg wegwerken. Gregory Drielingen en Ritesh Naigi die momenteel geblesseerd zijn zullen zeker het treffen tegen de koploper missen. Het is ook twijfelachtig of zij aan de Finale Ronde zullen meedoen. SCA heeft een goed team, maar dit keer gaat Jong Rambaan er van door met de overwinning’, zegt Radjinkoemar Rathipal als laatste.
‘Ongeslagen kampioen worden dat is doel, en niets anders ’, zegt teammanager Tasrip Ismono van SCA aan Dagblad Suriname. Zondag is onze laatste wedstrijd in de algemene ronde, dus zal deze wedstrijd zeker een extra tintje krijgen. Wij  hebben geen blessures binnen de ploeg en de ploeg is goed op dreef, dus niets kan ons meer stoppen. Het is simpel gezegd, zondag winnen, 2 bonuspunten halen en in de Finale Ronde alle wedstrijd winnen. En daarna voor de tweede keer naar de SVB Eersteklasse promoveren. De huidige koploper van LSB speelde van 1978 tot 1981 al in de SVB Eerste klasse competitie. Rambaan gaat zondag zijn tweede wedstrijd van de competitie verliezen, en we zullen daarna een grote vuurwerk show in LSB houden’, zegt Tasrip “ Mono” Ismono ten slotte.

error: Kopiëren mag niet!