Harangi voor één wedstrijd geschorst

Woensdag moest doelman Vishrant Harangi van Boma Star ook voor het tuchtcollege van de SVB verschijnen. Hij heeft tijdens de SVB-eersteklassenwedstrijd tegen Nacional de bal opzettelijk met de hand, buiten zijn strafschopgebied geslagen. Hij heeft door deze handeling een reële scoringskans ontnomen. Arbiter Adraai heeft hem terecht de rode kaart getoond. Maar tijdens de zitting van woensdag bleek deze zaak niet op de rol te staan van het Tuchtcollege. Arbiter Adraai, die zijn tijd genomen had om aanwezig te zijn op de zitting, was ook verbaasd dat de zaak niet op de rol was. Voorzitter Karel Zeefuik vond dit ook een beetje raar, maar zei aan Adraai om contact op te nemen het SVB-secretariaat.
Dagblad Suriname, die gisteren contact maakte met het SVB-secretariaat heeft als antwoord gekregen: als spelers nu een rode kaart krijgen voor het ontnemen van een scoringskans, krijgen ze  automatisch 1 wedstrijd schorsing. Daardoor hoeft de desbetreffende speler niet te verschijnen voor het Tuchtcollege.
Hierdoor moet doelman Vishrant Harangi de eerstvolgende wedstrijd van Boma Star op de tribune plaatsnemen. Harangi mist dan de wedstrijd tegen The Brothers.

error: Kopiëren mag niet!