Ferdinand Welzijn getipt als nieuwe OW-minister

De voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) wordt mogelijk de nieuwe minister van Openbare Werken (OW). Dit meldt een bron aan Dagblad Suriname. De huidige OW-minister Ramon Abrahams schuift dan op naar het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO). Linus Diko mag vertrekken in het kader van de reshuffling van het kabinet.
Welzijn ontkent tegenover Dagblad Suriname dat hij de nieuwe OW-bewindsman wordt. ‘Ik weet er niets van.’ Hij zegt gisteren deze geruchten ook te hebben gehoord. ‘Het zou voorbarig zijn om iets te zeggen hierover’, zegt Welzijn.
De aangekondigde reshuffling van de regering Bouterse/Ameerali laat te lang op zich wachten. De speculaties in de samenleving over welke ministers plaats moeten maken, nemen toe.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!