Champions League volgend seizoen naar STVS

Vanaf het nieuwe seizoen, dat in augustus 2012 begint, zal de STVS exclusief de voetbalwedstrijden van de UEFA Champions League uitzenden. De nationale zender verwierf de uitzendrechten voor de periode 2012-2015. Tot nu toe had SCCN de rechten van de miljoenenbal. Ook de uitzendrechten van de UEFA Europa League voor landenteams zijn thans in handen van de STVS. Ze heeft verder ook de uitzendrechten verworven van het wereldkampioenschap voetbal dat in 2014 in Brazilië wordt gehouden en van de komende Olympische Spelen, welke in London plaatsvinden.
Tijdens een conferentie, die onder de naamBroadcast Partner Introduction Workshop, op 15 en 16 maart in de  Braziliaanse stad Rio de Janeiro werd gehouden, ging het organisatieteam van de in Zwitserland gevestigde organisatie ,T.E.A.M, uitvoerig in op de UEFA voetbalkampioenschappen. De organisatoren zijn ingegaan op de voorwaarden en de rechten en plichten die uit de gesloten contracten voortvloeien. Ook werden de bijbehorende faciliteiten, zoals promotie, reclame, sponsors, partnerschappen, satellietverbinding, internet en mobiele diensten besproken. De STVS was vertegenwoordigd door Chas Warning, projectmanager voor de uitzending van de exclusieve sportrechten en Desi Truideman, lid van het Managementteam van de nationale zender.

error: Kopiëren mag niet!