Welkomstparty en lounge nieuwe cd Koyeba in Havanah Lounge

Na lang wachten is het zover dat King Koyeba zijn nieuwe cd Wie is zo stout? zal launchen. De launch gaat gepaard met een welkomstparty daar deze artiest met zijn band voor ruim drie werken in Europa was voor verschillende optredens. Volgens de artiest blikt hij tevreden terug op zijn trip en optredens in Nederland, België en Frankrijk. Het is tevens de tweede keer in korte tijd dat Koyeba een bezoek bracht aan Europa voor verschillende optredens.
Hij geeft aan dat er na lang weer sprake is van een internationale doorbraak met zijn hits. De Surinamers in Europa tonen dat ze ook geïnteresseerd zijn in The King of Dancehall, Blaai. De artiest vertelt verder dat het lang wachten was voor de nieuwe tevens zevende cd van hem. Deze bevat 13 tracks waar hij onder andere zingt met Bader man,Mury,Young Money,Goodi Goodi,Bling,Lional, Abongkane. Het is zo ver en de launch zal dus vrijdag 23 maart aanstaande plaatsvinden in Havanah Lounge. Daarbij zullen er ook cd’s verkocht worden.  Dames gaan tot en met 23 uur gratis naar binnen. In de line-up zijn onder andere dj Marocaan,mc Chille Man,Aptijd,Boy Fa Teng,Damaru,Karter,Busniss Blaai en uiteindelijk de gastheer Koyeba en zijn band.

error: Kopiëren mag niet!