Mulo Kerklaan en STS1 gaan tot het uiterste

Een ware thriller is het geworden in de kwartfinale van de U-17 klasse van het Scholenfutsaltoernooi van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Tegenover elkaar stonden de ploegen van STS1 en Mulo Kerklaan. In de eerste helft nam Kerklaan een 2-0 voorsprong middels goals van Nieshihal Badjalala en Giordano Roozer. Maar in de tweede helft kwam STS1 terug en middels Jonathan Saling en Kaliem Sotong kwamen ze langszij (2-2). Om een winnaar te bepalen, werd er met 2x 5 minuten verlengd. Ook hier bleef de stand ongewijzigd. Vrije trappen moesten de beslissing brengen. Mulo Kerklaan was hierin beter en won met 8-7. Deze ploeg plaatst zich ook voor de halve finales hiermee. De laatste halve finalist is geworden Meyer Lyceum, dat St. Paschalis met 3-0 versloeg door goals van Walter Bouterse, Jazz Djokarto en Ferrence Ligorie. In de halve finale van de U-17 klasse zitten Meyer Lyceum, Mulo Kerklaan, VOJ Copieweg en de St. Ceciliaschool.
In de U-21 klasse hadden de ploegen van Imeao-1 en Theodoor Juda zich al geplaatst. Torenhoge favoriet Natin voegde zich ook bij dit gezelschap. Ze won makkelijk van SPI met 7-2, na een 2-0 ruststand. Ike Adams (2x), Bastiaan Lienga, Vitorino Pinas, S. Profijt, Avinash Ramkhelawan en Diego Vrede scoorden voor Natin. Sergio Bange en Randy Pinas deden dat voor SPI. De laatste kwartfinale wedstrijd was die tussen Miranda Lyceum en Meyer Lyceum. Miranda won met 8-4 na een 3-0 ruststand. Reduan Kartosentiko (3x), Halvar Abena (2x), Caine Karijoredjo, Levi Kwakoe en Xavier Parasing scoorden voor Lyco-1, Virgel van Cooten, Mitchel Lampoer, Ryan Moredjo en Sangam scoorden voor Lyco-2. In de halve finale van de U-21 klasse spelen Imeao-1, Theodoor Juda, Natin en Miranda Lyceum.
In de meisjesklasse heeft St. Paschalis flink uitgehaald tegen Havo-3 in poule A. Ze won na een 3-0 ruststand met 8-1. Gaya Seedorf redde de eer voor Havo-3. Voor St. Paschalis scoorden Emanuella Sabajo (5x), Chanelfa Ost (2x) en Nachaira Moeridjan. St. Louise won met 3-1 van Sylvester na een 1-1 ruststand. Chenevieve Sante, Nanijenny Kodemoesu en Doorsen scoorden voor St. Louise, Anushka Soemabrada redde de eer voor Sylvester. Ondaks de 8-1 vernedering wint Havo-3 deze poule A, terwijl St. Paschalis als tweede eindigt. In de halve finale speelt Havo-3 tegen AMS en St. Paschalis heeft een ontmoeting met STS1.