Vriend rukt halsketting weg bij vriendin na stuklopen relatie

Alwin en Debora hadden een liefdesrelatie. Op gegeven ogenblik liep deze relatie stuk. Op 16 maart 2012 ontmoette Alwin zijn ex – geliefde aan de Waterkant. Debora had de gouden halsketting die zij eens gekregen had van Alwin om haar hals. Alwin wilde zijn halsketting terug en rukte dit van de hals van Debora. Een boze Debora pikte dit niet en stapte bureau Nieuwe Haven binnen voor het doen van aangifte tegen haar voormalige vriend. Op gegeven ogenblik vroeg zij om te gaan urineren. Zij verliet echter het station zonder medeweten van de politie. Op het bureau werd naar haar gezocht maar het bleek dat zij weg was. Later op de middag belde Alwin met de politie en gaf door dat hij de ketting daadwerkelijk had weggerukt. Volgens de man had hij een relatie met het slachtoffer, maar hij heeft op een gegeven moment een eind gebracht aan die relatie. Dit viel niet in goede aarde bij het slachtoffer.

error: Kopiëren mag niet!