Politieberichten:

Koperdief gearresteerd
R.R. is op maandag 12 maart op heterdaad betrapt toen hij bezig was met het stelen van koperen buizen. De diefstal vond plaats te Charlesburg. Deze personen zijn aangehouden door een opsporingsunit van de politie.
 BID-team grijpt drugskoerier
Het BID-team van de politie heeft op dinsdag 13 maart op de J.A. Pengel internationale luchthaven de 22-jarige Nederlander H.M. aangehouden. In zijn reiskoffer zijn bakken met koek aangetroffen waarin cocaïne verwerkt is. De koeken hebben een totaal gewicht van iets meer dan anderhalve kilogram. H.M. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en de bakken met koek zijn in beslag genomen.
 Evaluatie “De Nieuwe Weg”
In de week van 7 tot en met 13 maart hebben de surveillance groepen van operatie “De Nieuwe Weg” 13 personen aangehouden van wie 2 op heterdaad. 5 personen zijn aangehouden voor gekwalificeerde diefstal van wie 2 op heterdaad. 3 personen zijn aangehouden voor diefstal. 1 voor overtreding Wet Verdovende Middelen, 1 voor rijden op zodanige wijze, 1 voor bedreiging, 1 voor vernieling en mishandeling en 1 voor brandstichting. Een jachtgeweer is in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!