TOK begint titelverdediging met nederlaag

Rica Prof heeft ervoor gezorgd dat TOK haar titelverdediging met een nederlaag is begonnen in de finaleronde van de voetbalcompetitie van de Moengosportbond. Fernando Pinas was de speler, die zorgde voor het enige doelpunt namens Rica Prof, die zich daarmee ook vertoont als titelpretendent. Aan spanning ontbrak de wedstrijd niet met veel kansen aan beide kanten, maar uiteindelijk was het Rica Prof, die in de 38ste minuut het initiatief nam te scoren en daardoor de overwinning naar zich toe te trekken.
Waar het bij de kampioen van vorig jaar niet lukte, lukte het wel bij SV Peto, de semi-kampioen, die SV Wanhati aan haar zegekar bond. Ook daar viel er maar één doelpunt. De jeugdspeler, Dijo Sinclair was maker van het enige doelpunt. In de laatste wedstrijd van de finaleronde won OSV met 2-1 van The Young. De spelers Kastiel Hesdy (2x/OSV) en Molli Winston waren de doelpuntenmakers.
Doordat Peto winnaar werd van de algemene ronde krijgen ze voor de finaleronde een bonuspunt. Daardoor is ze alleen koploper, gevolgd door OSV, Rica Prof, TOK, SV Wanhati en als laatste The Young.

error: Kopiëren mag niet!