SVB-jeugdcompetitie voortgezet

Afgelopen week werd de SVB-jeugdcompetitie voortgezet met tal van wedstrijden. In de U-9- klasse wist Transvaal met 2-0 te winnen van Puwanani, terwijl Abso met 9-0 te sterk was voor Ias/United. Oase wist ook met 3-2 te winnen van Leo Victor. In de U-11-klasse wist deze keer Leo Victor met 2-0 te winnen van Oase. Puwanani versloeg Royal’95 met 3-0.Robinhood won zijn wedstrijd met 5-0 van Real Irva. Voorwaarts boekte een 10-0-overwinning op PJL. Transvaal en Abso speelden 0-0 gelijk.
In de U-13-klasse won Puwanani met 5-4 van Voorwaarts. Royal’95 versloeg Tas met 2-1.Oase won met 6-0 van Real Irva, terwijl Puwanani met 2-1 wist te winnen van Amardeep. Real Ansoe versloeg Leo Victor met 3-2. Robinhood was met 6-3 te sterk voor Abso. Transvaal won met 5-1 van Voorwaarts. In de U-15-klasse kwamen Voorwaarts en Transvaal niet verder dan een 0-0- gelijkspel. Real Irva won met 5-1 van Tas. Leo Victor boekte een 12-1-overwinning op Boskamp. Robinhood en Transvaal kwamen niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Real Ansoe wist met 4-2 te winnen van Amardeep. Voorwaarts won met 5-1 van Excelsior.
In de U-17-klasse was Tas met 4-0 te sterk voor Eendracht. Takdier Boys boekte een 6-0- overwinning op The Brothers. Robinhood wist met 5-0 te winnen van Boskamp. Transvaal boekte een 2-1-overwinning op Leo Victor. IMT en Tammenga speelden 2-2 gelijk. In de U-20- klasse speelden IMT en Excelsior 0-0 gelijk. Takdier Boys won zijn wedstrijd met 3-0 van The Brothers. Voorwaarts boekte een 5-2-overwinning op Kamal Dewaker.

error: Kopiëren mag niet!