Amarjoti naar Guyana

De veteranenvoetbalploeg van Amarjoti vertrekt vrijdagochtend vroeg richting Guyana voor het spelen van een vriendschappelijke wedstrijd. De ploeg onder leiding van voorzitter Piet Badal zal uitkomen tegen de veteranen van Blue Wing op zaterdag in het stadion te Georgetown. Volgens Badal zal ze in feite een bustoer maken naar Guyana. ‘We vertrekken met 24 man, inclusief bestuur en officials, richting het westerbuurland. Op zondag keren we terug’, vertelt de voorzitter tevens een van de sleutelspelers. Amarjoti is een ploeg die al 70 jaar bestaat. Het team is gezeteld aan de Hendrikstraat. Eerder heeft ze al interlands gespeeld in zowel Suriname, Guyana, Brazilië als Trinidad & Tobago. De laatste interland was vorige maand, waarbij PKC uit Rotterdam met 5-0 werd verslagen.

error: Kopiëren mag niet!