Statiegelden gascilinders per 1 maart verhoogd

De schrik van R.L. was enorm toen hij te horen kreeg dat de prijs van een 100 lbs gascilinder met 100% is verhoogd. De klant vertelt dat hij aanvankelijk in december al twee gascilinders van 100 lbs zou kopen. Bij Ogane kreeg hij te horen dat er voor een cilinder SRD 200 betaald moest worden. Dus voor beide moest hij SRD 415 betalen, inclusief keuringskosten.
Aangezien zijn huis nog niet af was, kon hij de cilinders ook niet kopen en installeren. Na iets meer dan twee maanden is zijn huis af. Afgelopen week begaf hij zich wederom naar Ogane. Zijn mond viel open van verbazing toen hij te horen kreeg dat hij nu SRD 815 moest betalen in plaats van SRD 415. Van een medewerker kreeg R.L. te horen dat de prijzen waren verhoogd. De zeer onthutste en gebelgde klant vindt het een zeer kwalijke zaak dat men prijzen heeft verhoogd, zonder de samenleving hiervan op de hoogte te stellen. R.L. was genoodzaakt om maar 1 fles te kopen, omdat hij het geld voor een tweede op dat moment niet bij zich had.
Een topper bij Ogane  bevestigt dat de statiegelden van alle gascilinders zijn verhoogd volgens een reële prijsverhoging. De verhoging is per 1 maart  ingegaan.

error: Kopiëren mag niet!