Lesbienne vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs

“Ik ben blij met de eis”, gaf P. aan in haar laatste woord. De lesbienne P. die voor verduistering terecht stond, werd gisteren wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken. De vrouw onderhield ruim 11 jaren een liefdesrelatie met de benadeelde. De benadeelde deed aangifte op 8 juni 2011 wegens verduistering. De benadeelde had sieraden en geld op de bank verpand. Toen zij eenmaal over het geld beschikte, ging zij naar de bank om de verpande sieraden te lichten. Daar kreeg zij te horen dat de verdachte reeds eerder de sieraden had gelicht. De verdachte beweerde dat zij werkzaamheden voor de benadeelde had verricht. Met toestemming van de benadeelde had  zij de sieraden gelicht. De openbare aanklager Shanta Mahadew had geen wettig en overtuigend bewijs om een strafbare feit aan te tonen. Zij eiste vrijspraak tegen de verdachte, omdat er geen harde bewijs tegen de verdachte aanwezig was. Rechter Albert Ramnewash had geen andere uitweg dan de verdachte vrij te spreken.

error: Kopiëren mag niet!