Familie Ashish Biharie vraagt samenleving hulp bij vermissing

De 30 – jarige Ashish Biharie, junior account manager van de BEM, wordt sinds  maandag vermist. Zijn ouders en vier zussen zijn radeloos. Maandagmiddag toen hij rond vijf uur nog niet thuis was, maakten zijn ouders zich zorgen. Zijn vriendin werd gebeld en zij gaf te kennen dat Ashish niet bij haar was. De ongerustheid sloeg om in angst. Volgens zus Renuka Rostam – Biharie hebben zij menigmaal gebeld op zijn beide mobiele telefoons. Die bleken uitgeschakeld te zijn. De familie is toen op eigen houtje op zoek gegaan naar Ashish Biharie. Renuka Rostam – Biharie zegt dat zij tot gisterochtend vijf uur op zoek zijn geweest naar hem. ‘We zijn zo een beetje overal geweest, maar we hebben hem niet kunnen traceren. Saramacca, Commewijne, Brokopondo, Wanica, Paramaribo Noord, kortom een beetje overal.’
Nadat de gestelde 24 uren verstreken waren, heeft de familie aangifte van vermissing gedaan bij de politie van De Nieuwe Grond. De familie heeft ook steeds via facebook hulp gevraagd aan een ieder. Via facebook kreeg de familie van een persoon de melding binnen dat een auto, gelijkende op de auto van Ashish, onbeheerd was achtergelaten op een terrein te Poelepantje. De politie ging op onderzoek uit en het bleek daadwerkelijk de auto van Ashish te zijn. Er was een lekke band. Zijn tas en rijbewijs waren in de auto. Er zijn geen sporen van geweld aangetroffen. Van Ashish ontbreekt elk spoor.
De familie vraagt de samenleving om hulp in deze zaak. Een ieder die enige informatie mag beschikken omtrent de vermissing van de persoon van Ashish Biharie kan contact opnemen met de familie op het telefoonnummer 580079, met de centrale meldkamer van het KPS op 115 of met de politie van station De Nieuwe Grond.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!