1 kilo goud beroofd in omgeving vliegveld Zorg en Hoop

Drie gemaskerde en gewapende criminelen hebben maandagmiddag een Braziliaanse man beroofd van iets meer dan 1 kilogram goud. Het slachtoffer was met het vliegtuig vanuit het Marowijne-gebied naar Paramaribo overgevlogen. Na te zijn geland op het vliegveld te Zorg en Hoop vervolgde hij zijn weg naar zijn voertuig. In de directe omgeving van het vliegveld en wel aan de Doekhieweg –Oost werd de man belaagd door de drie gemaskeerde en met vuistvuurwapens, vermoedelijk Uzi’s, gewapende criminelen. Onder bedreiging is de tas met het goud afgepakt. De criminelen reden na hun daad weg in een witgelakte personenauto. Het slachtoffer zette in zijn auto een achtervolging in, maar verloor het voertuig met de criminelen op een gegeven moment uit het oog.

error: Kopiëren mag niet!