Tjapanda als laatste naar finaleronde WSO

De ploeg van Tjapanda uit Sunny Point heeft zich als laatste geplaatst voor de finaleronde van de competitie bij de Wanica Sportorganisatie (WSO). Hiervoor hebben zich de beste 10 ploegen van de algemene ronde zich geplaatst. Op de laatste speeldag waren 9 ploegen al bekend. De laatste moest komen uit Tjapanda en Atletico uit Pontbuiten. Beiden hadden evenveel punten op de 10de plaats, alleen moest Tjapanda nog een wedstrijd spelen tegen de reeds geplaatste Slee Juniors. En Tjapanda stelde haar fans niet teleur. Ze kwamen nog op een 1-0 achterstand tegen Slee Juniors, toen Losang Odang in de 55ste minuut scoorde. Maar twee minuten daarna maakte Jordie Toekaja gelijk voor Tjapanda, wat genoeg was om de finaleronde te halen. Overige uitslagen: Real Kaja – Jaw Jaw 1-2, Guanini – Lawa VIP 1-1 en Inter Kaja – Bermuda 0-2.
De 10 ploegen die de finaleronde zullen spelen zijn Guanini, Bermuda, Real Kaja, Inter Kaja, Sunny Point, Lawa VIP, Jaw Jaw, Slee Juniors, Tandu en Tjapanda. Guanini en Bermuda zijn respectievelijk de kampioen en semikampioen geworden van de algemene ronde. Op woensdag 14 maart gaat de WSO in vergadering met de 10 finalisten. Dan wordt ook het programma middels loting bepaald voor de eerste speeldag, welke op zondag 18 maart wordt afgewerkt.

error: Kopiëren mag niet!