WBC boekt makkelijke zege op KD

De ploeg van WBC heeft zondag een makkelijke overwinning geboekt op Kamel Dewaker (KD) in de SVB-hoofdklasse. In het Andre Ramkhelawansportcomplex kon de thuisploeg geen vuist maken tegen de jongens van voorzitter Glenn Ramautar. Na een 1-0-ruststand won WBC met 2-0. Vermeldenswaard is dat naast deze twee doelpunten de ploeg van trainer Eugene Verwey een aantal kansen heeft laten liggen. Giovanni Drenthe scoorde wel een keer in de eerste helft uit een scrimmage, Emilio Limon schoot in de tweede helft ook een keer langs doelman Brayen Kastierie. Door deze overwinning staat WBC nu steviger op de derde plaats met 22 punten, 9 punten achter koploper Robinhood. Overige uitslag: Transvaal – Notch 2-2.