Debby Winson: ‘Pokie moet zich schamen!’

‘Diana Pokie moet aan al haar collega’s vragen of zij niet iets teruggeven aan de partij die ze heeft voorgedragen. In geen enkele politieke partij word je zomaar vooruitgeschoven om een politieke post te bekleden. Pokie moet zich schamen!’ Aan het woord is Debby Winson, penningmeester van de BEP- jongeren. Ze reageert op de uitspraken van Pokie die beweert dat de contributie van SRD 1.250 aan de BEP die zij heeft stopgezet, een gevoelige klap is voor de partij.
‘Politiek voeren kost geld’, gaat Winson verder. De BEP heeft enorm veel geld in Pokie gestopt om haar uiteindelijk te krijgen waar ze is. ‘Pokie denkt dat ze uit zichzelf daar zit. De mensen hebben niet voor haar gestemd. Ze hebben voor de BEP gestemd. Wij gaven aan de achterban het advies om op Asabina en Pokie te stemmen en daarom zit ze daar, maar dat begrijpt zij niet!’
Volgens Winson is Pokie met een vies politiek spelletje bezig. Haar gedrag typeren de BEP-jongeren als verraad. ‘Ze is vergeten dat ze een Harrier en een bepaald bedrag aangeboden kreeg. Ze zei aan de partij dat ze had geweigerd. Ik wil het aan haar geweten overlaten of ze het wel of niet heeft genomen. Maar ze zegt dat die SRD 1.250 ons pijn doet. Ze zal het merken wanneer ze geen SRD 14.000 meer verdient.’

error: Kopiëren mag niet!