Onvergetelijke 2Famous show

De Holi Kick- offparty van S.S. Promotions bracht velen naar de Anthony Nestysporthal, meer bekend als NIS. Een lekker weer, de djoegoe djoegoe crew, dus geen reden om thuis te blijven. De opkomst in ANS was bijzonder goed. 2Famous Selecta Beats heeft een optreden verzorgd dat vele tieners niet gauw zullen vergeten. Voor hen duurde de show maar heel kort. Ook de weinige ouderen genoten zichtbaar aan de show.
Het voorprogramma bestond uit een optreden van de muziekformatie de Xtenzz gevolgd door een dansoptreden van de Mystical boys en een belly dance act. De mc voor die avond was de bekende Laco. Met zijn vlotte babbel wist hij de sfeer telkens weer te verhogen. Hij was heel interactief met het publiek. Het voorprogramma viel in de smaak bij het publiek. Zij waren al voorverwarmd voor wat er hierna zou volgen. De Xtenzz creëerde reeds een gezellige sfeer.
Voordat de crew van 2famous optrad onder begeleiding van Xtenzz kon men genieten van enkele soulliederen die ten gehore werden gebracht door Rekesh Dukaloo, die ook uit Nederland is afgereisd. Zijn liederen brachten velen in beroering.
De zangers onder wie, Zubi, Selecta, D.O.G., Kayente, Strezz en Rowello kondigden zich met heel veel fanfare aan. Hun introductie werd gemaakt op het lied Djoegoe Djoegoe en  Famous Ina Presie. Het publiek ging heel helemaal uit zijn dak. In de zaal beneden was het gedurende de hele show een dringen geblazen.  Een ieder probeerde om met hun groep dichterbij de zangers te komen. Er was nauwelijks beweegruimte. Het dansen werd door de enorme menigte heel erg bemoeilijkt. De zangers hebben tijdens de Holi Kick- offpartij nummers van hun nieuwste cd, de Jetlag 3 dance edition ten gehore gebracht. Publiekslieveling ZuBi zong de liederen Piya Ore Piya, Kya Hoewa Yaad nahi, Yeh sapnon ki probleem hai en andere nummers. Kayente maakte een diepe indruk met zijn lied Jaana zindagie se najana.  Modern ex en Soete na dewe van Selecta Beats bracht het publiek flink in beweging. Het goed opgekomen publiek, maar vooral de tieners hebben een spetterende show voorgeschoteld gekregen. Enkele gelukkigen mochten met de nieuwe cd en dvd naar huis. De cd’s werden naar het publiek toe gegooid en degene die geluk had, kreeg er een.
De ANS was binnen twee weken tijd wederom omgetoverd tot een discotheek. De decoratie was simpel, maar mooi. Het geluid was ook prima. Vele tieners hebben een bijzonder leuke avond gehad. 2Famous Selecta Beats  zal op de dag van Holika Dahan in de olifant optreden en op phagwadag zullen zij een optreden verzorgen in Flamboyantpark. (Foto’s Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!