Publiek geniet van Mehfiel-e-Sama

Het publiek heeft afgelopen vrijdagavond genoten van de show Mehfiel-e-Sama, een qawali night op het terras van Shadien. De show startte om negen uur met een optreden van Ilhaam Ahmadali, waarna de King of sufie songs Rafi Salamat het openingsnummer Allah Hoo ten gehore bracht onder leiding van Riaz Ahmadali en zijn groep. Salamat bracht qawali’s van Ustaad Rahat Fateh Ali Khan, Ustaad Nusrat Fateh Ali Khan en Mohammed Rafi ten gehore.  Het goed opgekomen publiek kon ook genieten van de liederen Mast Kalander, Mera Piya Ghar Aaya en op verzoek van velen Tere Mast Mast Do Nain. Volgens Salamat was het een fantastische show. Ik had niet verwacht dat het zo druk zou worden. Mensen hebben mij gevraagd wanneer ik weer ga optreden. Maar dat maak ik nog bekend. Toen de show iets na twaalven voorbij was, konden de aanwezigen niet geloven dat het zo snel is gegaan. Ze wilden natuurlijk  dat ik langer moest optreden, maar dat kon jammer genoeg niet, zegt Salamat. Na de show ging de zanger een babbeltje maken met zijn fans. (Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!