Avishkar sluit muziektour af

De Nederlandse muziekformatie Avishkar heeft afgelopen zaterdagavond haar allerlaatste show gegeven. Avishkar heeft in de periode van 22 februari tot en met 4 maart op verschillende locaties in ons land opgetreden. Het optreden van afgelopen zaterdag in de Congreshal viel in de smaak bij het goed opgekomen publiek.  Shekhar Kumar, Madhu Lalbahadoersing, Shaffy Jahangier en Kumar Bansie hebben liederen van Kishore Kumar, Mahommed Rafi en Mukesh gezongen. Naast deze artiesten hebben ook onze Surinaamse artiesten Fariz Barsatie, Ramnarian Sewram en Indira Jadoenath Missier het publiek gezellig beziggehouden met hun zang. De bandleider en keyboardspeler van Avishkar, Maestro Ronny Bhikharie,  is zaterdagavond in de bloemetjes gezet voor zijn talentvol werk. Hij kreeg de titel The man with the Golden Fingers & Touch.  Een deel van de opbrengsten van deze show zal gaan naar een sociaal project. De groep is gisteren vertrokken naar Nederland. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!