Golden Award voor SLM catering

Surair Catering Services NV (SCS), het cateringbedrijf van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij, heeft de internationale gouden award in de wacht gesleept voor zijn dienstverlening. De prijs is toegekend door het internationale programma Quality & Safety Alliance In-flight Services, dat valt onder de IATA (International Air Transportation Association). The Golden Award of Excellence in Catering Quality betekent dat het bedrijf wereldwijd het beste is op zijn gebied. In 2009 en 2010 kreeg SCS NV de Silver Caterer Award in de Amerika’s. “Dit Surinaams bedrijf heeft hiermee bewezen dat hij in staat is zich te meten met de allerbeste op zijn gebied in de wereld. Hij heeft de internationale toets der kritiek glansrijk doorstaan”, schrijft de publiciteitsafdeling van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij. Louis Voigt is de catering manager van SCS. De onderscheiding is gebaseerd op de internationale standaarden voor voedselveiligheid en voedselkwaliteit.
Het gros van de luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoert van en naar Suriname, maakt gebruik van de diensten van SCS. Op jaarbasis worden ongeveer een kwart miljoen maaltijden afgenomen door de internationale carriers. Het bedrijf staat op de Johan Adolf Pengel Luchthaven en is HACCP-gecertificeerd. Nationaal levert SCS banket en gebak “dat zich onderscheidt van de rest”.

error: Kopiëren mag niet!