Buurtsport voort gezet te Coronie en Brokopondo

Het Directoraat Sportzaken heeft zijn buurtsportproject in de verschillende districten al gelanceerd. In het kokosdistrict Coronie heeft glo-school Totness bij het onderdeel slagbal van Johanna Maria kunnen winnen met 64-45. Bij het onderdeel voetbal hebben zowel de jongens van de U-12 als U-14 van Totness ook hun wedstrijd kunnen winnen. Bij de U-12-klasse won Totness van Welgelegen met 3-1, terwijl bij de U-14 ze met 5-1 te sterk was voor Johanna Maria.
In het district Brokopondo werden er ook glo-wedstrijden georganiseerd. Bij het onderdeel slagbal haalde Victoria een century score. Victoria won met 106-76 van Brokopondo. Brokopondo verloor ook zijn tweede wedstrijd van Tapoeripa met 63-50. Bij het onderdeel U-12-voetbal is Victoria kampioen geworden door met 3-1 te winnen van Brokopondo. En bij de U-14-klasse won Brokopondo reglementair.

error: Kopiëren mag niet!