Auto show Inter Crew Meet op 4 maart

Suriname (HMS), Altezza Club Suriname(ACS) en de BB Biker Boys, zijn drie motorclubs die zich ten doel hebben gesteld zich met verschillende activiteiten bezig te houden, zoals het bijeenkomen en organiseren van uitstapjes naar verschillende locaties in Suriname. Zij zijn clubs die meer bestaan uit een vriendenkring en nieuwe leden die zich steeds aansluiten. Aanstaande zondag 4 maart organiseren wij een evenement en wel een Inter Crew Meet. Het wordt gehouden op het complex van Jahi nv aan de Johannes Mungrastraat. De activiteiten beginnen om 16.00 uur.
Dit evenement houdt in dat we de verschillende clubs gaan  introduceren aan het publiek door de verschillende auto’s en motorfietsen tentoon te stellen oftewel een opendag. Hierbij willen we de Surinaamse Motorclubs een push geven naar meer bekendheid, voor alle Honda-, Toyota Altezza- en motorfietsliefhebbers in Suriname. Verder  willen wij ook de saamhorigheid tussen de groepen promoten.

error: Kopiëren mag niet!