Havo 2-staking duister voor Marsidih

‘Niemand weet precies wat er gaande is. Ik ben ook in de duisternis.’ Dit zegt Soetimin Marsidih, voorzitter van de vaste commissie van Onderwijs en Volksontwikkeling in De Nationale Assemblee (DNA). ‘Het enige dat nu duidelijk is, is dat er een staking gaande is.’
Marsidih vindt het jammer dan juist op het moment waarop de scholieren hun schoolonderzoeken (so’s) moeten doen, er een staking komt. ‘Het moment dat er gestaakt wordt en studenten daarbij betrokken raken, is het een ernstige zaak. Het is niet goed wanneer de leerkrachten in actie komen en scholieren de dupe daarvan worden.’
De parlementariër zegt dat hij heeft begrepen dat  in de communicatie tussen leerkrachten en schoolhoofd er ‘een ruis’ is ontstaan. Wat die ruis precies is, blijft onduidelijk.

error: Kopiëren mag niet!