Havo 2-leerkrachten blijven in actie

De schoolonderzoeken (so’s) op het Havo 2 zijn uitgesteld. De  Bond van Leraren (BvL) en minister Raymond Sapoen zijn nog in onderhandeling om te komen tot normalisatie van de situatie. De leerkrachten zijn gistermorgen omstandig geïnformeerd door BvL-voorzitter Wilgo Valies over de stand van zaken. Er is tot nog toe niets bereikt. Dat is ook de reden dat de school voorlopig gesloten blijft. De BvL-topman twijfelt evenwel niet aan de oprechtheid van de bewindsman om objectief naar de zaak te kijken  en te werken aan een snelle oplossing. Zowel de leraren als de bondsvoorzitter hebben zich wel uitgelaten over het redactioneel dat gisteren verschenen is in Dagblad Suriname. Ze nemen stelling tegen een mogelijke opvatting als zou de actie op Havo 2 politiek gekleurd zijn. De Havo 2-directeur is de  eega van een prominente NDP-parlementariër.

error: Kopiëren mag niet!