Majoor van politie aangehouden inzake verduistering

Een hooggeplaatste politiefunctionaris, majoor van politie, te werk gesteld op het bureau De Nieuwe Grond is ter zake verduistering aangehouden. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat gelden, die de politie voor onderzoek in beslag en in bewaring had genomen op het bureau, voor een deel zijn verdwenen. Het vermoeden bestaat dat deze politiefunctionaris het geld heeft verduisterd. De aanhouding wordt bevestigd door politiewoordvoerder inspecteur Dropati Ramkhelawan.
De wetsdienaar werd op 24 februari 2012 bij de rechter-commissaris (rc) voorgeleid. De rc heeft de inverzekeringstelling van de politieambtenaar met 30 dagen verlengd. Dit laatste wordt door persofficier van justitie, Claudia Bruining, bevestigd.

error: Kopiëren mag niet!