Jong Mariënburg wint van Mega

De ploeg van Mega kon een 1-0-voorsprong, genomen bij de rust, niet vasthouden tegen Jong Mariënburg bij de voortzetting van de competitie va de Commewijnesportbond (SBC). Vikash Ramkhelawan noteerde het doelpunt voor Mega. Maar in de tweehelft kwam Jong Mariënburg terug. Eerst was het Roel Binda, die in de 60ste minuut de gelijkmaker scoorde. En in de 73ste minuut schoot Lorenzo Karijopawiro, Jong Mariënburg naar de overwinning. Locomotief blikte Voorburg letterlijk in met 7-0 na een 4-0-ruststand. Jermain Muntslag, Rinaldo Binda, Arjan Dipasentano, Sean Semoedj, Sheik Pachoe, Dave Karjantika en Jason Sarmat scoorden voor Locomotief.
Ellen wist ook zijn wedstrijd met 4-0 te winnen van Vios na een 2-0-achterstand. Demian Sontotirto ( 2x), Romario Rother en Rocky Rother scoorden voor Ellen. Indo wist ook heel groots te winnen van Zundapp Boys. Na een 1-0-ruststand, wonnen ze met 6-1. Evani Somohardjo ( 3x), Elfido Somohardjo, Ryanto Seari en Demian Nojokromo scoorden voor Indo. Marcel Mertowikromo redde de eer voor Zundapp Boys. Roxy Somito ( Indo) en Radjkiran Tietaman ( Zundapp Boys) kregen de rode kaart van de arbiter.

error: Kopiëren mag niet!