Het Ministerie van Sport begint met volleybalschoolsporttoernooi

Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken zet in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs en Cultuur hun jaarlijks terugkerend schoolsporttoernooi voort en wel met het onderdeel volleybal. De voorrondewedstrijden worden net als het onderdeel slagbal zoveel als mogelijk in de buurt van de scholen  afgewerkt (Zie wedstrijdschema). De voorrondes worden in de periode 1 maart tot en met 27 maart afgewerkt en de finale op 28 maart. Er doen 87 glo-scholen met zowel een jongens- als een meisjesteam mee.  De coördinatoren, de heren C.Straal en I Overeem, respectievelijk wnd. hoofd SPO-sportzaken en hoofd PLO-onderwijs doen er alles aan om het verloop van de wedstrijden zo vlot mogelijk te laten plaatsvinden en spreken de hoop uit dat  alle actoren zich goed van hun taak zullen kwijten.

error: Kopiëren mag niet!